Acasa

Különleges ajánlatok

Bármilyen reklámtipus

Válasszon egy reklámtipust amelyet cégünk gyárt

Webdesign

A döntés, hogy jelen legyen az interneten a mai nap egyik legfontosabb szempontja ha az üzleti fejlődésröl beszélünk. Fontos a megjelenés, befektetve időt, pénzt és energiát a weboldal kifejlesztéséhez, megszerzi a látogatok bizalmát, akik bármikor potenciális ügyfelé válhatnak. Modern honlapokat készitünk, könnyen kezelhetőek és nagyon felhasználóbarát a keresőmotorokkal.

Kérjen árajánlatot

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Cég (kötelező)

Weboldal (kötelező)

Telefon (kötelező)

Projekt név (kötelező)

Projekt leirása

Mappa feltöltése

captcha

Pár információ Rólunk

A MULTIDECOR KFT 1993 ban alakult a reklámgrafika és a dekorációk iránti szenvedélyből.
Ahogy nőtt az igény a reklám anyagok iránt úgy jött a fejlődésünk. A kezdetekben egy személyes vállakozás ma 25 kollega mindennapi ötleteit és munkáját ötvözi a megalkotott munkáinkban.
Rég összeforrott munkaközösségünk igyekszik hogy a felkérésekre való igényes megfelelés mindig jellemezzen minket. Szinte minden féle reklám anyagot elő tudunk állitani az elképzeléstől , tervezéstől a kivitelezésig és bizonyos munkák esetében a felszerelésig vagy szervizelésig. Munkáink esztétikai és műszaki igényeknek kell megfeleljenek . Ezért megrendelés előtt elbeszélgetünk ügyfeleinkkel hogy közösen megtaláljuk a legmegfelőbb reklámeszközöket Törekszünk hogy minél kisebb anyagi ráfordittással hatékonyan reklámozzanak és a mi munkáink által jobban megismerje őket a világ.

Hasznos informáciok

Lépjen kapcsolatba velünk

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

captcha

Cim
540354 Marosvásárhely, Romania, Dózsa György utca 65 szám
Tel: ++4 0748 222 000
Tel/Fax: ++4 0265 261 478
E-mail: multidecor@rdslink.ro

Nyitva tartás
Hétfő-Péntek: 8:00-17:00